Aangekomen! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Claudia Veen - WaarBenJij.nu Aangekomen! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Claudia Veen - WaarBenJij.nu

Aangekomen!

Door: claudiaveen

Blijf op de hoogte en volg Claudia

18 April 2012 | Spanje, Madrid

Dag allemaal.

Nou ik ben aangekomen op het mooie Lanzarote wat een lelijk eiland is het haha. Alleeen maar bergen en vulkanen.

Het hotel is echt super super mooi! Het lijkt net een klein dorpje.
Toen we aankwamen kwam de leider van het animatieteam mij ophalen en die gaf mij een hele rondleiding & stelde me voor aan alle andere.
Daarna gingen we hotel dans doen en ik moest meedoen maar ik stond er echt een beetje bij van... ja wat moet ik doen.Al die kinderen deden het beter,
Maar goed, nadat ik alles heb gezien gingen ze oefenen voor de show voor vanavond.
Vanavond doen ze glee en toen ik zat te kijken dac ht ik echt moet ik dat allemaal gaan leren???

Nadat ze klaar waren met oefenen ben ik naar mijn appartement gegaan.
Het is wel een mooi appartement maar wat een rotzooi haha. Ja die andere zijn hier natuurlijk al langer.

Verder heb ik ook 2 nieuwe huisdiertjes 2 pitbulls en die zijn echt super lief..

Nou ik ga weer even met jan whatsappen en zo douchen.

Adioss amigos!

• 18 April 2012 - 15:31

Willeke:

hallo Clau,

Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen, Ik heb het vandaag al allemaal van jan gehoord hoe het daar was, Ik zag ook al een foto waar je met die hond op schoot zit haha, Hoe heten die enge honden,Dus jij dacht dat van het hond uitlaten af was he,
    Nou meid geniet maar lekker,Fijn dat je gewoon op wifi overal kunt.
    Dikke kus van ons xxx

• 18 April 2012 - 16:31

Floortje:

Chicka!

Haha, wacht maar af zodra het 35 graden is vind je het geen lelijk eiland meer ;)..
    Uit wat voor nationaliteiten bestaat je team??
    Maak je niet druk om die club dansen wijffie dat leer je met de tijd!
    Probeer nu lekker je rust en plek te vinden binnen de groep en op het eiland en vanuit daar genieten!!
    Kuss

• 18 April 2012 - 19:38

Conny En Sanne:

Hoi Claudia, wat ontzettend leuk zo'n reisverslag, kunnen we mooi je avonturen mee beleven!!
    geloof gelijk dat het nogal onwennig is, maar over een paar weken zul je hier nog om lachen, dan sta je overal vrolijk mee te doen, en leren de kids weer van jou alles!
    Geniet ervan
    dikke kus van ons xxx

• 19 April 2012 - 12:15

Katie:

Hey Clau!

Leuk dit! af en toe even lezen hoe 't daar is enzo! Fijn dat het daar leuk is, je goed bent aangekomen en je leuke mensen om je heen hebt! Heel veel plezier lieverd, spreek je nog! (Uitkijken!! hihi) dikke kus!

• 20 April 2012 - 16:56

Anouk Robben: